17.7 C
Medemblik
14 juli 2020 18:34
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

17-jarige Medemblikker beland met auto op zijn dak in sloot De Weere

MEDEMBLIK – Een 17-jarige jongen uit de gemeente Medemblik is afgelopen dinsdagavond met een auto op zijn dak in een sloot in De Weere beland. De politie trof de auto aan en schakelde direct de hulpinstanties in, toen bleek dat de auto leeg was werden deze ook gelijk weer afgebeld. De jongen werd niet veel later door de politie aangetroffen.

Politiewoordvoerster Wendy Boudewijn vertelt aan Medemblik Actueel dat het gaat om 17-jarige jongen uit de gemeente Medemblik die niet in het bezit bleek te zijn van een rijbewijs en onder invloed bleek te zijn.

De jongen is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en zal een proces verbaal krijgen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?