Weerbericht Medemblik: zonnige momenten, maar toenemende kans op een bui

MEDEMBLIK – De eerst komende dagen zitten wij met een aanvoer van onstabiel/regenachtig weer waar gelukkig ook ruimte voor de zon is. Vandaag zal vooral in de ochtend de zon te zien zijn, ook vanmiddag zal de zon met regelmaat te zien zijn maar de kans op een enkele bui neemt wel toe.

De wind waait uit het westen/zuidwesten en is matig tot vrij krachtig soms even krachtig 6Bft. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 8 en daalt naar 5 graden in de nacht naar woensdag.

Woensdag vallen er enkele buien, maar is er ook ruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden en de wind is overwegend vrij krachtig tot krachtig en waait uit het westen.

Na woensdag gaan we eer onder de invloed komen van een zich uitdiepend lagedrukgebied die in het weekend uitgroeit tot de derde storm waar we mee te maken gaan krijgen, deze zal vermoedelijk de naam ‘Ellen’ krijgen, en vooral zaterdag en zondag voor veel wind gaan zorgen en hoge temperaturen, lokaal kan de 13 graden weer worden gehaald.

Reageren via facebook