Trampolinespringer Jordy Mol maakt World Cup debuut in Baku

NIBBIXWOUD – Afgelopen weekend heeft Jordy Mol zijn internationale debuut gemaakt op het allerhoogste niveau. Samen met zijn trainer Sven en Romana Schuring is hij naar Baku afgereisd om deel te nemen aan de World Cup. Deze wedstrijd telt mee als een van de kwalificatiewedstrijden voor de komende Olympische Spelen in Tokyo. ,,Het was gaaf en leerzaam om samen te mogen springen met de huidige Olympische, Wereld en Europees kampioen,” vertelt Jordy Mol tegen Medemblik Actueel.

,,Met mijn 42e plaats ben ik best tevreden. Ik besef wel dat de wereldtop nog ver weg is, maar deze wedstrijd heeft mij veel motivatie gegeven en het smaakt naar meer! Op 24 april is in Brescia de volgende World Cup en daar ben ik ook weer van de partij. Maar eerst nog mooie internationale wedstrijden op 29 februari in Cottbus en op 15 maart in Alkmaar. Ik heb er zin in!,” aldus de topsporter uit Nibbixwoud.

Nieuwe crowdfunding gestart!

Met hulp van topsporter Irene Schouten en Bakkerij Botman is Jordy Mol een nieuwe actie “Help mij naar de wereldtop!” op Talentboek.nl gestart. Jordy Mol is superblij dat hij bij een donatie van 25 euro of meer, een pak spritsen kan aanbieden van onze nieuwe bakker Botman in Nibbixwoud. Irene Schouten was bereid om zijn actie te starten door het eerste pak spritsen in ontvangst te nemen en het gezicht van zijn actie te zijn. Jordy Mol bedankt Irene en bedankt Bakkerij Botman met hun medewerking.

Jordy Mol: ,,Ik heb ondertussen al meer dan 1000 euro opgehaald en al vele pakken spritsen mogen rondbrengen. Zo ook aan de familie Schilder. Ze zijn mijn grote fans en waren de eerste gulle gevers die hebben gesmuld van de heerlijke spritsen.

Ook doneren? “Help Jordy Mol naar de wereldtop

Reageren via facebook