Score Goede Doelen Dag RSG opgelopen tot 16.000 euro

ENKHUIZEN – Ondanks dat het alweer enkele weken geleden is dat de Goede Doelen Dag werd gehouden aan het RSG Enkhuizen is nu toch de eindstand van het totaal opgehaalde bedrag bekend geworden. Op de school waar ook veel jongeren uit Andijk op school zitten werd de Goede Doelen Dag een groot succes

Op vrijdag 20 december kon de RSG al een geweldige tussenstand presenteren van de actie maar na alle nakomende donaties kon dan eindelijk het totaalbedrag berekend worden en die is uitgekomen op 16.000 euro. De school kan terugkijken op een zeer geslaagde dag waarop ze met zijn allen zo hard mogelijk aan het werk zijn gegaan om een bedrag op te halen voor inloophuis Pisa.

Medewerkers, leerlingen en vrijwilligers zijn terecht trots op het behaalde resultaat. De medewerkers van inloophuis Pisa hebben van Sander Bischoff inmiddels de cheque uitgereikt gekregen.

Reageren via facebook