Medemblik Actueel.

Algemeen

Vernielingen moskee Medemblik door uit de handgelopen verjaardagsfeestje.

MEDEMBLIK – Dat het op geen enkele wijze valt goed te praten is een ding dat voorop staat, de vernielingen aan de moskee zijn vrijwel zeker gedaan door een paar jongens die niet gewenst waren op een verjaardagsfeestje bij overburen van de moskee.

Toen de jongens werd gevraagd te vertrekken begonnen zij baldadig te worden en begonnen op garagedeuren te beuken, toen een buurtbewoner daar iets van zei liepen ze weg. Een paar minuten later hoorde een andere buurtbewoner glasgerinkel en lawaai van hekken die omvielen.

Niet veel later kwamen de jongens terug en gooiden flessen stuk bij 1 van de buren van het huis waar zij waren weggestuurd en sloopten zij een tuinbank bij de jarige jop. Dat 1 van de baldadige jongeren vanmiddag de deur op de neus krijgt komt omdat hij zo slim is geweest zijn fiets bij het huis waar het feestje was heeft laten staan.

De politie weet wie de jongens zijn en zal een onderzoek instellen over de baldadigheden van deze jongens. Het heeft dus niets, zoals het vrijwel direct rondging in Medemblik, te maken met een doelgerichte actie richting de moskee.

Reageren via facebook