Inwoner(49) Wervershoof aangehouden in growshop

MEDEMBLIK – Op maandag 6 januari deed de politie onderzoek in een bedrijfspand aan de Ambachtsweg in Medemblik en een bestelauto die bij het pand stond. Hier werden artikelen gevonden die nodig zijn voor de hennepteelt. Het ging hierbij bijvoorbeeld om speciale potgrond, stekbakken en groeimiddelen die vaak in hennepkwekerijen worden aangetroffen.

De politie nam de goederen in beslag. In verband met deze mogelijke growshop hield de politie twee mannen aan. Het gaat om een 49-jarige man uit Wervershoof en een 46-jarige man uit Enkhuizen.

In verband met de aangetroffen growshop heeft de burgemeester eind vorige week een pand aan de Ambachtsweg in Medemblik gesloten voor een periode van drie maanden. Een growshop is verboden en de burgemeester heeft op basis van de Opiumwet het pand gesloten.

Reageren via facebook