20 C
Medemblik
20 mei 2020 17:28
Medemblik Actueel.

Weer een MMBS-voertuig van de weg gehaald, deze haalde 80km/u

View this post on Instagram

Wederom een MMBS voertuig in beslag genomen Wij hadden vorige week aangegeven dat wij MMBS voertuigen (Motorrijtuig Met Beperkte Snelheid) op hun constructiesnelheid zouden gaan controleren. Aan het einde van de middag zagen wij op de A. Mauvestraat een MMBS auto rijden. Dit voertuig reed bijna 60 km/u. Wij hebben dit voertuig staande gehouden en onderworpen aan een snelheidsmeeting. Hieruit kwam vast te staan dat een snelheid van 80 km/uur mogelijk was met dit voertuig !. De auto is door ons in beslag genomen en zal in opdracht van de officier van justitie worden vernietigd. MMBS voertuigen zijn in trek bij jongeren, omdat ze bestuurd mogen worden door automobilisten vanaf 16 jaar met een trekker-rijbewijs. Na keuring mag je met een begrensde auto geen personen vervoeren en alleen korte afstanden afleggen. Na keuring is het mogelijk dat bestuurders hun begrensde auto weer ombouwen waardoor ze veel sneller kunnen rijden dan toegestaan, hetgeen levensgevaarlijk is! #psch247 #mmbs #gevaarlijk #tehard #vernietigd #schagen #instacop

A post shared by pol_schagen (@pol_schagen) on

Reageren via facebook