Koffie met Kunst start weer in de Bibliotheek Medemblik

MEDEMBLIK – Vanaf 31 januari is er weer een nieuwe reeks Koffie met Kunst in de Bibliotheek Medemblik op vrijdag van 10:30 tot 12:00 uur. Onder het genot van een kop koffie samen leren kijken naar kunst met docente Juliette Verhofstad van De Blauwe Schuit, dat is Koffie met Kunst. Zij behandelt elke keer een ander onderwerp.

Data en onderwerpen op vrijdag van 10:30 tot 12:00 uur:

  • 31 januari Kunst en Techniek
  • 14 februari Tinguely en Niki de Saint Phalle
  • 28 februari Chagall
  • 13 maart Pyke Koch en magisch realisme
  • 27 maart Nederlanders in Parijs
  • 10 april Kinderen in de Kunst

Kunst Dichterbij

Koffie met Kunst is een samenwerking tussen de Blauwe Schuit en de Westfriese Bibliotheken. Kunstgeschiedenis docente Juliette Verhofstad neemt je mee in uiteenlopende kunststromingen en laat je op een andere manier kijken. Met haar aanwijzingen ga je vanzelf meer uiteenlopende kunst waarderen, zoals je die vaak in de musea en op vakantie tegen komt.

Aanmelden

Deelname kost €5 per keer, contant te betalen bij binnenkomst. Aanmelden via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of bel 0228 743 943 . Meer informatie over de lezingen op de website.