5.3 C
Medemblik
3 december 2020 21:16
Medemblik Actueel.

Klik & Tik in de Bibliotheek Medemblik, Wervershoof en Wognum

MEDEMBLIK – Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe dit werkt, starten de Bibliotheken in Medemblik met de computercursus Klik en Tik. Klik en Tik is een computercursus van zes lessen, waar deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en e-mailen.

Tijdens Klik en Tik leren de deelnemers in een kleine groep en onder begeleiding van een docent stap voor stap hoe de computer werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de Bibliotheek zelfstandig verder te oefenen met Klik en Tik.

Datum:

  • Bibliotheek Wervershoof start op maandag 20 janauri van 14.00 tot 16.00 uur.
  • Bibliotheek Medemblik start op maandag 20 januari van 14:30 tot 16:30 uur
  • Bibliotheek Wognum start op woensdag 22 januari van 10:00 tot 12:00 uur.

Zes weken lang is er iedere maandag een les. Deelname aan de Klik & Tik-cursus is gratis. Voor € 12,50 kunt u een lesboek aanschaffen die na de cursus ook als naslagwerk kan dienen. Voor meer informatie of om uzelf aan te melden: bel 0228 – 743 943.

Reageren via facebook