Volkert Jan Putting en SEW aan einde seizoen uit elkaar.

 NIBBIXWOUD – Na afloop van dit seizoen komt er een einde aan de samenwerking tussen hoofdtrainer Volkert Jan Putting en SEW. De ervaren oefenmeester heeft dan 3 seizoenen aan het roer gestaan van de club uit Nibbixwoud.

Het bestuur heeft in overleg besloten om het contract voor volgend jaar niet te verlengen. Beide partijen kunnen terugkijken op een prettige samenwerking. SEW gaat op zoek naar een nieuwe oefenmeester en wenst Volkert Jan Putting veel succes in zijn verdere trainerscarrière. Geheel volgens verwachting zal Putting er het komende half jaar alles aan doen om het seizoen goed af te sluiten.

Geïnteresseerden in de functie hoofdtrainer SEW kunnen reageren via  secretaris@sewnibbixwoud.nl

[signoff]

Reageren via facebook