Winter WonderLand in Dorpshuis Abbekerk

ABBEKERK – Op zaterdag 4 januari worden er allerlei winterse activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Met workshops voor alle leeftijden, sport en spel mogelijkheden voor de jeugd en mobiel theater wordt gezorgd voor een middag winters vermaak! Deelname aan alle activiteiten is gratis en we zijn open van 14.00 tot 19.00 uur (workshops en sport en spel tot 18.00 uur).

Workshop ICECARVING

Maak je eigen ijssculptuur. Onder professionele begeleiding van de Nederlandse kampioen! Iedereen krijgt zijn eigen ijsblok om een kunstwerk van te maken.

Om 15.00 uur en 17.00 uur vinden er spectaculaire demonstraties plaats. Met een kettingzaag maakt de kampioen van grote ijsblokken de meest prachtige ijssculpturen!! 

Workshop WINTERVOGELS

In de workshop wintervogels (in de BSO ruimte) kun je aan de slag met het schilderen van vogelhuisjes/nestkastjes of het maken van een voederkrans. Uiteraard mag je beide mee nemen naar huis om in je tuin of op balkon op te hangen. Alle workshops zijn open inloop. Je hoeft je dus niet van tevoren op te geven en je kan gewoon aanschuiven.

WINTERSPELEN

Door het hele dorpshuis heen zijn er speel, klim en knutselmogelijkheden voor de jeugd.

Kom in de gymzaal klauteren over de 17 meter lange winterrunbaan, probeer het snowboarden uit of ga lekker springen op het luchtkussen!

Kom kijken in het jongerencentrum naar het grote “FROZEN”paleis en laat je schminken als Elza of Olaf, ga op de foto als de prins en prinses of doe mee aan de kleurwedstrijd voor mooie prijzen!

Ook voor de allerkleinsten is er een speciale ruimte voor spelen, puzzelen, knutselen en bouwen!

CULINAIR EN VERMAAK

In de foyer van het dorpshuis kan iedereen terecht voor een hapje en een drankje en gezellige muziek. Uiteraard ontbreekt de erwtensoep en glühwein niet! En pas op voor de ronddwalende figuren!

[signoff]

Reageren via facebook