16.6 C
Medemblik
21 september 2020 11:37
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Jordy van Workum mist finale Mass Start Nagano

MIDWOUD/NAGANO – De ‘jonge honden’ van bondscoach Jan Coopmans die dit weekend op de Mass Start bij de 4e ronde van de World Cup Schaatsen aan de start kwamen weten nu wat het is om op het absolute wereldniveau te rijden bij de senioren.

Van de twee, Jordy van Workum en Harm Visser, wist alleen Visser zich via de 2e halve finale te plaatsen voor de finale. Maar daar wist Harm Visser geen rol van betekenis te spelen en kwam als de nr. 9 over de finish. Jordy van Workum startte in de eerste halve finale maar kwam daar niet verder dan de 12 plek, te laag om aan de finale te mogen meedoen.

Voor Jordy en Harm was het de eerste keer dat zij zich mochten meten met de wereldtop en ondanks dat ze nu tekort kwamen zijn het wel de twee troeven voor in de nabije toekomst bij het mannenschaatsen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?