19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 10:18
Medemblik Actueel.

archief foto

Sjaak Schipper 10e tijdens KNSB Marathon Cup 2016 Veendam

MEDEMBLIK – Sjaak Schipper is tijdens de KNSB Marathon Cup 2016 Veendam die afgelopen zaterdag werd verreden op de 10e plaats geëindigd vlak voor zijn broertje Kay Schipper.

Winnaar van de KNSB Marathon Cup 2016 Veendam werd Gerwin Smit met de in Heerenveen wonenden Fransman Alexis Contin op plaats 2 en Ronald Haasjes op plaats 3. De beide broertjes Schipper konden geen potten breken en finishten beiden op 6 ronden van de winnaar.

In het tussenklassement staat Gerwin Smit op de eerste plaats, Sjaak Schipper vinden wij terug op plaats nr. 20 voor zijn broertje Kay Schipper op plaats 21. Rick Schipper vinden wij terug op de 27e plaats bij de A-rijders.

 

Reageren via facebook