16.6 C
Medemblik
21 september 2020 12:24
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Fotoreportage: terugkijken op de Dickensdag 2019

MEDEMBLIK – Zag het er begin deze week naar uit dat de Dickensmarkt net zoals in 2018 zou moeten worden verplaatst naar de Bonifaciuskerk, deze keer waren de weergoden gelukkig wat aardiger en bleef het enkel bij wat motregen.

Tientallen stalletjes, jong en oud verkleed in de tijd van Scrooge, oude ambachten en natuurlijk genoeg aanbod voor de inwendige mens, en die nog even wilden proberen of zij nog konden schaatsen was natuurlijk de ijsbaan van Peter Commandeur de uitgesproken plek om dit te doen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?