Foto: Barend Hoekstra

Fotoreportage Kermis Wervershoof, een waar feest voor de kinderen en jeugd

WERVERSHOOF – Lang leek het er op dat de kermis in Wervershoof niet door zou gaan vanwege de coronacrisis die de wereld in haar greep heeft. Maar de gemeente Medemblik besloot om de kermis in haar kernen toch door te laten gaan maar niet op de normale locaties en onder de strenge coronamaatregelen.

Maar ondanks alle maatregelen als 1.5 meter, geen alcohol is de kermis van Wervershoof toch vooral een feest voor de kinderen en jeugd van Wervershoof, en die vermaakten zich vandaag meer dan prima.. En laten we wel zijn, in deze tijd van crisis is dat toch het belangrijkste..

Onze fotograaf Barend Hoekstra nam vandaag een kijkje en maakte onderstaande foto’s. Mocht u een foto zien die u graag wilt nabestellen, dan kunt u via deze link contact opnemen met Barend Hoekstra en de foto’s nabestellen.

 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra
 • Foto: Barend Hoekstra

Reageren via facebook