Overal brillen bij het sinterklaasfeest op de St. Lidwinaschool!

ZWAAGDIJK-WEST – Vol verwachting stonden de kinderen en ouders op het schoolplein te wachten op de komst van de goedheiligman met zijn pieten. En ja hoor óók Klungelpiet was erbij, zonder bril. Na een kleine leestest bleek een bril echt noodzakelijk en toen hij zag dat iedereen een bril had, kreeg hij weer praatjes voor tien. Het feest barstte al snel los met een leuke musical en veel mooie surprises!   

Op 5 december was het eindelijk zover. De Sint en zijn pieten kwamen op bezoek bij de St. Lidwinaschool in Zwaagdijk-West. Voor iedereen was het feest, behalve voor Klungelpiet. Om minder te klungelen, had hij een bril nodig, maar was bang om uitgelachen te worden. Gelukkig, Sint wist raad. Na een ‘hop, hop, hop, zet je bril op’ zetten alle kinderen een bril op en kon het feest, met een bril voor Klungelpiet, beginnen. Kinderen, ouders en Sint genoten daarna van de leuke musical ‘De bril van Sinterklaas’ met verve gespeeld door groep 3, 4 en 5.

Na de musical was het tijd voor een korte pauze en kregen de peuters en groep 1 en 2 bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Daarna werd groep 3-4-5 bezocht en werd er een ‘battle’ gespeeld tussen de jongens en de meisjes. De surprises gemaakt door groep 6, 7 en 8 zagen er ook dit jaar weer fantastisch uit. Goed om te zien dat ieder kind er weer erg zijn best op heeft gedaan. Natuurlijk kwamen de Sint en zijn Pieten ook kijken bij het uitpakken van de surprises. Het was dit jaar wederom een geslaagd sinterklaasfeest!

[signoff]

Reageren via facebook