15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 19:35
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

VVD-Kamerlid Koerhuis op werkbezoek in Medemblik

MEDEMBLIK – Wethouder Andrea van Langen (VVD) ontving maandagmiddag het VVD-Kamerlid Daniël Koerhuis die op bezoek was in Noord-Holland Noord. Samen met raadslid Jan de Vries, VVD-bestuurslid Ruud Anthonius en de behandelend ambtenaar liet zij de nieuwe woningbouwontwikkelingen in de kern Medemblik zien: het DEK-terrein en de Weeshuis- en Schepenwijkgronden.  Voor onze gemeente belangrijke ontwikkelingen die wethouder Van Langen in haar portefeuille heeft. 

Het nieuwe plan bij Schepenwijk gaat om ca. 200 woningen, voor gezinnen, starters en ouderen, 25% huur.

Op het DEK-terrein begint binnenkort het bouwrijpmaken, de Weeshuis- en Schepenwijkgronden worden op 9 december in de commissie besproken.

Tijdens de wandeltocht en daarna tijdens de lunch bij Het Wapen van Medemblik passeerden diverse woningbouwzaken de revue. Het Kamerlid raakte zo op de hoogte van de ontwikkelingen hier (groei, geen krimp, zoals wij al jaren voorstaan) en de lokale VVD’ers vernamen van hem ook interessante informatie. Hierna vertrok dhr. Koerhuis alweer naar buurgemeente Hollands Kroon, om deel te nemen aan een VVD thema-avond, ook over woningbouw.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?