Medemblik Actueel.

Algemeen Sport

ORVWFO volleybal mix-toernooi

REGIO – Op zaterdag 9 maart wordt al weer voor de 41e keer het ORVWFO volleybal mix-toernooi voor recreanten georganiseerd in sporthal De Kloet in Grootebroek. Inschrijven is mogelijk voor alle teams met de enige restrictie dat er minimaal 2 dames in het veld moeten staan. We denken hierbij aan personeelsverenigingen, bedrijven, scholen, vriendengroepen enz.

Traditiegetrouw is ons recreanten mix-toernooi een gezellig en sportief evenement dat gehouden wordt tussen 12.30 u en 17.30 u. Er wordt gespeeld op 2 niveaus: gevorderden en minder gevorderden. Na afloop is er een luxe buffet waarvoor teams zich kunnen inschrijven.

De kosten bedragen € 35,00 per team en € 12,50 per persoon voor deelname aan het buffet. We hopen ook jullie team te mogen verwelkomen. Heb je interesse? Ga dan even naar onze site www.orvwfo.nl voor het downloaden van het inschrijfformulier. Graag inschrijven vóór 22 februari a.s. . Tot ziens!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook