13.5 C
Medemblik
11 juli 2020 23:23
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

De PoPKaravaan Christmas Edition van Muziekschool de Vuurvogel

WOGNUM – Muziekschool De Vuurvogel organiseert in samenwerking met jongerencentrum Everland de Popkaravaan Christmas Edition#3!

Onder begeleiding van Dick en Minouche Boon van de muziekschool treden er vijf acts op met leerlingen. Ze kunnen zo extra podium ervaring op doen en natuurlijk hun nieuwste songs laten horen in een super gezellige kerstsfeer. Vrijwilligers van Everland zorgen voor het geluid, licht en podiumtechniek. 

The line-up and under the Christmas spotlights we proudly present:

  • Last minute Rock: Jeffrey, Milan , Dennis, Joeri en Jesper. Stevige band met twee frontmannen. Chili Peppers, Gary Rafferty ,Bruce Springsteen, Jack Johnson e.d.
  • Joost en de Rest: Joost, Axl, Jolijn, Stijn en Stijn. Stevige Rockcovers van oa AC/DC, Bon Jovi en Guns ‘N Roses.
  • Well Prima: Laura, Linda, Gijs en Wessel. Band met  twee frontmeiden met een mooie mix van de  bekende zang -diva’s: Miss Montreal, Shania Twain, Ilse de Lange e.d.
  • Make it Happen: Amber, Stijn, Kay en Jonathan.   Steken oude nummers op een originele manier in een nieuw jasje. Punky sound.
  • Four on a row: Wout, Ferry, Casper en Christian. Rock/PoP van oa. George Ezra,The Black Keys en  Three Doors Down.

Everland neemt maatregelen om gehoorschade tegen te gaan; Het doel is de bezoekers op een voor het gehoor veilige manier van muziek te kunnen laten genieten. Check info & protect your ears!@

PoPKaravaan Christmas Edition

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?