Winterconcert Four Winds “Over de muur”

ONDERDIJK – Zondagmiddag 15 december a.s. om 14.30 uur winterconcert “Over de Muur” in de G. Majellakerk in Onderdijk.

Samen met het publiek herdenkt Four Winds de Val van de Berlijnse muur, dit jaar 30 jaar geleden.

Margreet Wijdenes van Four Winds vertelt: “Met stemmige muzieknummers herdenken we dat vrijheid voor iedereen niet vanzelfsprekend is. Een warm en sfeervol concert, passend in de warmte van de decembermaand.

Tegen een fantastisch decor begint het concert met het beklemmende gevoel dat de Muur er staat, je bent ingemetseld en je wilt gehoord worden, en wat kun je dan beter zingen dan Hey You en The Wall van Pink Floyd. We laten het er niet bij zitten, we gaat de strijd aan, we gaan vechten tegen het onrecht want tenslotte zijn we allemaal een mens die los wil komen van die plaats en tijd.

Na de pauze wordt de muur verder afgebroken, onze geliefden weer in de armen sluiten en zullen we onze wereld helen. Hey brother want de wereld is tenslotte van iedereen.

Teveel hints naar geweldige koornummers, maar u als publiek mag ook mee genieten met prachtige samenzang nummers die van grote schermen kunnen worden meegezongen. Want tenslotte wilt ook u als een vogel van oost naar west vliegen. en dan pakken wij uw hand en nemen u op de wind van verandering mee naar huis.

Met dit concert steunt Four Winds de Kerstactie West-Friesland, die kinderen uit gezinnen die onder armoedegrens leven met Kerst iets extra’s geven.

Voorverkoop o.a. bij:

  • café de Welkomst in Onderdijk, Knijn in Wervershoof, Marskramer Medemblik en Nibbixwoud, Tweewielercentrum Midwoud
  • Of via bestuur.fourwinds@gmail.com
  • Kosten 10 euro incl. kopje koffie/thee.
  • Alle informatie is te vinden op www.fourwinds.nl

[signoff]