20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 01:23
Medemblik Actueel.

TSV Twisk/VV Opperdoes 8-1 – VVW 8-2

TWISK/OPPERDOES – Het zonnetje straalde boven de velden in Twisk. De kinderen hadden er zin in en gingen scherp van start. Binnen de minuut had Julian van H zijn 1e van de wedstrijd al in het net liggen. De 2-0 volgde snel, wederom van de voet van Julian van H, maar het goede stoorwerk van Julian G zorgde ervoor dat Julian van H kon afdrukken. TSV/VVO had de smaak te pakken en Lauren zorgde voor de 3-0 na een mooie pass van Isis.

Een verslag van: Bruce Patrick Blanchard

Er werd snel doorgedrukt, Julian van H verzorgde met een prachtige bal de assist op Lauren en Lauren zorgde voor de 4-0. Hierna ging het snel, Julian van H was ontzettend scherp vandaag en het hele team speelde subliem. Thijs zorgde met een paar goed reddingen dat TSV/VVO de ‘0’ hield (daarnaast zorgde hij met wat yoga oefeningen dat hij scherp bleef). Neeltje gaf een mooie bal op Julian van H en die schoot vandaag echt met scherp, 5-0. Doordrukken was het devies wat gegeven werd van de kant, nou de kinderen begrepen dat goed. Via Sven kwam de bal wederom terecht bij Julian van H, 6-0.

VVW mocht wederom aftrappen, Remy jaagde goed op de bal en door het stoorwerk van Remy kwam de bal via Jonathan bij Julian van H, 7-0! De kinderen hadden echt de smaak te pakken, Brandon speelde een hele sterke eerste helft maar wist de bal niet in het doel te krijgen, wel gaf hij een prachtige assist op, wederom, Julian van H en het was 8-0. Het begon een beetje eenrichtingsverkeer te worden, maar de kinderen verslapten niet (Ajax, letten jullie op? Zo kan het ook). Na een geweldige rush van Isis langs de zijlijn wist Julian van H wederom het doel te vinden. Het was bijna rust en Remy werd opgejaagd, maar hield heel sterk de bal bij zich. Julian van H kreeg de bal en jaagde deze bijna door het net heen, 10-0. Het leek wel een afstraffing voor VVW. Dit vond de scheidsrechter ook en hij floot voor de rust.

Korte, kleine teambespreking maar de kinderen zaten vol met energie en wouden eigenlijk direct door met de 2e helft. Binnen 5 minuten stonden ze alweer op het veld. Er werd met de coach van VVW afgesproken dat ze met een mannetje meer mochten voetballen. We speelden dus de 2e helft met 6 tegen 7. Door dit numerieke overal kreeg VVW ook wat meer de overhand en dit zorgde ervoor dat het 10-1 werd. Maar…. TSV/VVO heeft Brandon en dankzij Brandon werd het verschil weer 10. Julian van H had het ook de 2e helft op zijn heupen en hij bleef dribbelen, acties maken en doelpunten scoren. Voordat de tegenstander het doorhad, lag de bal weer in het doel, 12-1.

Toch werd er niet gerust, de kinderen waren scherp en gingen voor een monsterscore. Na mooi tikwerk via Brandon, Isis, Lauren kwam de bal terecht bij Julian van H en die schoot zijn 10e goal tegen de touwen, 13-1. De strijd was niet gestreden en de kids gingen er weer vol voor. Via Sven, Neeltje en Remy kwam de bal weer terecht bij Julian van H, 14-1. We stonden zover voor dat er een onorthodoxe wissel werd doorgevoerd, de keeper (Thijs) mocht rusten en er werd een extra veldspeler ingebracht, dus we speelden de laatste minuten zonder keeper.

Dit pakte goed uit, want doordat we nu in het veld met een gelijk aantal spelers stonden, kwamen we weer scherp voor de goal. Brandon schoot een paar keer op het doel, maar steeds net niet. Uiteindelijk zorgde Lauren voor de 15-1. De scheidsrechter had echter gemist dat we onze keeper hadden gewisseld en vroeg zich af waar hij was, maar liet doorgaan. TSV/VVO kwam er nog 1x uit en Julian van H werd goed vrijgespeeld en haalde feilloos uit, 16-1.

Hierna vond de scheidsrechter het wel mooi weest en floot af. De pingels na de wedstrijd waren ook voor TSV/VVO.
Komend weekend wacht ons uitwedstrijd bij MOC 8-1. I

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook