Foto meespeelochtend Kinderopvang Berend Botje 1

Kinderopvang Berend Botje is nu een ‘Great Place to Work’

WESTFRIESLAND – Sinds afgelopen dinsdag 29 oktober mag kinderopvang Berend Botje zich officieel een ‘Great Place to Work’ noemen. Op die dag kregen zij het certificaat die bij deze titel hoort uitgereikt.

Natuurlijk moest het gevierd worden (Foto aangeleverd)

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen een organisatie. Dit doen ze door middel van een medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur. Behaalt een bedrijf op beide onderdelen de vereiste scores, dan ontvangt ze direct de titel Great Place to Work. Het onderzoek door Great Place to Work Nederland vormt de aftrap van het Project Werkgeluk dat Berend Botje onlangs is gestart.

Mooi startpunt

Berend Botje laat weten blij te zijn met de uitkomsten van het onderzoek. ‘Het is een mooi startpunt en een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Maar er is nog werk aan de winkel,’  aldus Yvonne Bakker, operationeel directeur bij Berend Botje, ‘Het feit dat we een Great Place to Work certificaat krijgen, betekent niet dat wij vinden dat we er al zijn. We hebben een mooi vertrekpunt om verder te bouwen en kunnen gericht aan de slag. Zodat iedereen bij Berend Botje met nog meer plezier aan het werk is.

[signoff]

Reageren via facebook