Sterk FC Medemblik pakt winst tegen Strandvogels om de beker

MEDEMBLIK – De bekerwedstrijd bij en tegen Strandvogels werd een mooie zege voor FC Medemblik en de nieuwe trainer Stephan Kaaij. Een verdiende zege volgens Strandvogels trainer Menno de Vries.

Stephan Kaaij zag zijn ploeg met 1-2 winnen tegen Strandvogels maar Kaaij vond dat zijn ploeg zeker 2 doelpunten heeft laten liggen. Kaaij zegt tegen verslaggever Leo Giovannangelo dat zijn spelers een heel andere speelwijze gewend zijn en zich dus behoorlijk moesten aanpassen. En ondanks dat ze een maandje bezig zijn is Kaaij tevreden over hoe zijn ploeg het heeft opgepakt.

Luister hier naar het interview met Stephan Kaaij

Strandvogels trainer Menno de Vries kon niet anders erkennen dat FC Medemblik terecht had gewonnen. Ook Strandvogels speelt een iets ander systeem dan vorig seizoen en dat kwam er volgens de Vries zeker de eerste 20 minuten niet helemaal uit.

Ondanks dat na de rust en een kleine omzetting Strandvogels wel beter in de wedstrijd kwam zegt Menno de Vries tegen verslaggever Leo Giovannangelo dat ook toen zijn ploeg de mindere was van FC Medemblik en terecht heeft verloren, het had volgens de Vries gemakkelijk 1- 3 of 1-4 kunnen zijn voor de Medemblikkers.

Luister hier naar het interview met Menno de Vries

FC Medemblik staat voorlopig eerste in de poulefase, MOC en VVW moeten nog tegen elkaar spelen. De volgende bekerwedstrijd staat voor donderdag 12 september op de agenda dan speelt FC Medemblik thuis tegen MOC uit Midwoud/Oostwoud. De wedstrijd begint dan op 19.00 uur.

Beker (poulefase)

# Team Gesp. Gew. Gel. Verl. Punt. Voor Tegen Saldo
1 FC Medemblik 1 1 0 0 3 2 1 +1
2 MOC 0 0 0 0 0 0 0 0
3 VVW 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Strandvogels 1 0 0 1 0 1 2 -1
zondag 1 september 2019 (Beker) Uitslag
Strandvogels FC Medemblik 1-2
zondag 15 september 2019 (Beker) Aanvang
VVW Strandvogels 14:00
donderdag 12 september 2019 (Beker) Aanvang
FC Medemblik MOC 19:00
zondag 8 september 2019 (Beker) Aanvang
FC Medemblik VVW 14:00
zaterdag 7 september 2019 (Beker) Aanvang
MOC Strandvogels 18:00
dinsdag 3 september 2019 (Beker) Aanvang
VVW MOC 20:00

[signoff]

Reageren via facebook