13 C
Medemblik
27 september 2020 01:32
Medemblik Actueel.

De Rechtbank in Alkmaar

Verdachte aanranding meisje Medemblik langer in voorarrest

MEDEMBLIK – De minderjarige jongen uit Medemblik die wordt verdacht van aanranding van een 17-jarig meisje uit Medemblik dat op 19 augustus j.l. slachtoffer werd van aanranding/verkrachting is door de rechter-commissaris niet vrijgelaten om thuis het onderzoek verder af te wachten. 

De rechter-commissaris besloot de verdachte nog zeker 14 dagen in bewaring te stellen om het onderzoek te kunnen afronden. Over 14 dagen wordt weer gekeken of de jongen dan vrij gaat komen of tot de eerste pro forma zitting gevangen blijft zitten.

De 15-jarige jongen wordt verdacht van gewelddadige aanranding en diefstal van het meisjes geld. Het Openbaar Ministerie doet geen verdere mededelingen over het onderzoek omdat het gaat om een minderjarige jongen

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?