8 C
Medemblik
1 december 2020 09:35
Medemblik Actueel.

Gekookte spruitjes zorgt voor knallende ruzie tussen buren Medemblik

MEDEMBLIK – Alles draait om de ‘stank’ van gekookte spruitjes, gebakken aardappelen en bloemkool. De ruzie tussen twee Medemblikker families, aan de ene kant de familie Van der Schaaf en aan de andere kant  Dhr. Collee

En dan wordt vooral gewezen naar de afzuigkap van Collee die de geuren van de oerhollandse pot wel erg goed afzuigt. Tegen de Rijdende Rechter vertelde afgelopen vrijdagmiddag in Kasteel Radboud Van der Schaaf dat ze niets ruiken als Collee eens een dagje weg is maar zodra ze weer thuis zijn is de stank ook weer terug, waarom Collee reageerde door te zeggen dat ze hem dan maar het hele jaar op vakantie moesten sturen.

Dat de oplossing een hele simpele is blijkt wel uit een rapport van een deskundige die voorstelde de pijp van de afzuigkap zover te verhogen dat deze boven het dakkapel van Van der Schaaf uitkomt waardoor de kooklucht niet meer naar binnen kan komen.

Uitspraak volgt begin 2017 in Slot Zeist.

Reageren via facebook