16.3 C
Medemblik
24 september 2020 18:06
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik: veel bewolking maar droog

MEDEMBLIK – Een lagedrukgebied boven de noordelijke Noordzee verplaatst zich langzaam oostwaarts en vult zondagmiddag geheel op net ten westen van Denemarken. Vanuit Frankrijk nadert dan een volgend laag en boven de Britse Eilanden bouwt een rug op. Met een zuid- zuidwestelijke stroming wordt actueel maritiem polaire lucht aangevoerd die tot in de nacht naar zondag vooral boven zee behoorlijk onstabiel is.

Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking maar het blijft wel droog, de middagtemperatuur loopt op naar een graad of 13 en daalt naar 10 graden in de nacht naar maandag en dan kan er ook een enkele bui vallen. De wind is zwak (2Bft) en waait uit het noordoosten.

Maandag komt er vanuit het zuidwesten enkele buien onze regio binnendrijven die lokaal soms even stevig kunnen uitpakken, in de avond en nacht klaart het deels op maar kan er nog steeds een bui vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 13 graden en daalt naar 11 graden in de nacht naar dinsdag.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?