16.7 C
Medemblik
9 juli 2020 19:07
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – droog en zonnig, lenteachtig

MEDEMBLIK – De frisse dagen laten wij achter ons en wij gaan ons opmaken voor een periode van mooi stabiel en zonnig lente weer al kan er woensdag lokaal wel een buitje onstaan. Vanochtend schijnt op de meeste plekken al de zon volop maar er staat wel een vrij krachtige wind die het fris laat aanvoelen. Vanmiddag loopt de temperatuur op richting de 14 á 15 graden, lokaal kan de 16 graden worden aangetikt. Vanavond komt er meer bewolking binnendrijven en vannacht daalt de temperatuur naar een graad of 2.

Woensdag is het overwegend bewolkt, overdag een temperatuur van rond de 15 á 16 graden een matige tot vrij krachtige oostelijke wind en uit de aanwezige bewolking zou een enkel spatje neerslag kunnen gaan vallen maar veel zal het niet zijn. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 6 graden.

Na woensdag gaat de temperatuur verder omhoog, de bewolking lost op, op een enkel wolkje na, overdag op donderdag 18 graden, vrijdag 20 graden en het weekend rond de 19 graden. Elke dag is er veel zon maar ook een enkel wolkje en de wind blijft matig uit het oosten waaien.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?