Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden maar ook kans op wat neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking maar ook met opklaringen zodat wij de zon ook zo nu en dan te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige noordwestelijke wind, ook kan er in de loopt van de dag wat lichte motregen vallen maar veel zal het niet zijn.

Vrijdag is een grijze bewolkte dag met ook dan een kleine kans op wat neerslag. Met 7 graden overdag en 4 graden in de nacht blijft het aan de warme kant voor begin januari. De wind is nog steeds matig van kracht en waait uit het noordwesten.

Het weekend verloopt ook grijs door de aanwezige bewolking, de zon zullen we maar weinig te zien krijgen en uit de aanwezige bewolking kan een spatje neerslag vallen. De wind is matig en waait op zaterdag uit het noordwesten en draait op zondag wat meer naar het westen.

Na zondag blijft het rustig winterweer met veel bewolking, temperaturen van overdag rond de7 graden en in de nachten dalend naar 4 graden. Op dinsdag neemt de kans op mist toe.

Voor meer weer kijkt u op de website van ons weerstation

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook