14.3 C
Medemblik
26 september 2020 14:06
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik: veel bewolking en buien

MEDEMBLIK – Mooi nazomerweer is aan ons niet besteed tot nu toe deze herfst, het is een komen en gaan van storingen die vanaf de oceaan naar onze regio worden gestuurd. Storingen die soms gepaard gaan met hevig onweer, hagel en lokaal veel neerslag.

Ook vandaag is het weer een dag waarbij de grijze bewolking overheerst en waaruit ook soms wat lichte neerslag gaat vallen, grote hoeveelheden zullen dit niet zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 15 graden bij een meest matige zuidwestelijke wind (3Bft). In de nacht naar woensdag breekt de bewolking wat open en daalt het kwik naar 10 graden.

Woensdag een kopie van vandaag, veel bewolking, soms wat neerslag alleen de wind is wel wat meer aanwezig, die trekt aan naar vrij krachtig (5Bft) en met een middagtemperatuur van 14 graden zitten we vrijwel op het jaarlijkse gemiddelde.

Na woensdag klaart het weer wel op, er is meer ruimte voor de zon de wind draait wat meer naar het zuiden en is overwegend matig van kracht. Overdag temperaturen rond de 14 graden in de nachten rond de 10 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?