17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 20:50
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

The New Hurricanes in Sarto Andijk

ANDIJK – Sir Paul mcCartney , de Rolling Stones ,  Bob Dylan, ze willen maar niet ophouden met muziek maken.Al scoren ze bijna geen hits meer , ze spelen nog steeds tot op de dag van vandaag , waarom ? Omdat muziek maken het mooiste wat is. 

Dit is ook het geval bij hun generatiegenoten van The New Hurricanes die weten ook niet van ophouden. Deze band speelt een breed repertoire nummers vanaf de jaren 60 tot nu,  met de nadruk op meerstemmige zangnummers

Sinds 2007 spelen ze “louter voor de lol ” lekkere muziek waar menige babyboomer van uit z’n dak gaat. Want laten we wel wezen : waar kan de gemiddelde 50 plusser nog lekker muzikaal uit z’n dak gaan met muziek uit zijn tijd ? In Sarto Andijk

Zondag 3 november, aanvang 15.00 uur, Entree € 5,-

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?