12.5 C
Medemblik
4 augustus 2020 04:52
Medemblik Actueel.

Popkoor Four Winds zoekt nieuwe leden

OOSTWOUD – Zingen is zo leuk! Kom gewoon eens gezellig bij Popkoor Four Winds kijken op de maandagavond, vanaf 19.45 uur in de kerk aan het Oosteinde in Oostwoud. Je kunt zonder enige verplichting 4 repetities bijwonen, maar we weten zeker dat je het zal bevallen.

Wij treden ca. 4x per jaar op en zijn op dit moment aan het repeteren voor een nieuw project. Onze repertoire is breed en gevarieerd, van lekkere popnummers uit heden en verleden tot musicalnummers, eigenlijk alles wat lekker in het gehoor ligt.

Four Winds staat onder leiding van onze enthousiaste en inspirerende dirigente Ingrid Sijm, met op piano onze muzikale duizendpoot Susanna Bakker.

Wij zoeken enthousiaste zangers en zangeressen (vooral mannen en sopranen), maar ook muzikanten zijn welkom. Alle informatie is te vinden op www.fourwinds.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?