Medemblik Actueel.

Andijker Sjors Dekker pakt fraaie zege in Belgische Rumst

ANDIJK – Sjors Dekker pakte zondag een fraaie zege in het Belgische Rumst. Tijdens de door regen geteisterde koers wist hij z’n zes medevluchters te kloppen door de sprint van kop af aan te gaan en het verschil te maken in de laatste, gladde bocht.

Dekker hield Laurens Huys, aanstaand prof bij Wallonie-Bruxelles en dit jaar winnaar van de Hel van Voerendaal, van de zege. Een dag eerder werd Dekker al vijfde in Kieldrecht tijdens eveneens een Belgische omloop. De Andijker heeft deze maand nog Olympia’s Tour op z’n programma staan (17 t/m 20 oktober).

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook