Medemblik Actueel.

Ook de dames rijden nu het grote parcours in Wervershoof (Foto aaangeleverd)
Archieffoto
Wielrennen

Wielerronde van Wervershoof gaat in 2019 niet door

WERVERSHOOF – Helaas heeft de Stichting Wielerevenementen West-Friesland (SWW) moeten besluiten dat de Wielerronde van Wervershoof dit jaar niet doorgaat.  Oorzaken die hieraan ten grondslag liggen hebben onder andere te maken met de afname van het aantal leden van SWW en het gebrek aan jonge aanwas. Het wordt ieder jaar lastiger om nog voldoende vrijwilligers te vinden om de befaamde Omloop van Wervershoof mee voor te bereiden en te verzorgen.

SWW wil graag alle vrijwilligers en sponsors bedanken die de Wielerronde in voorgaande jaren mogelijk hebben gemaakt. ​

In het najaar zullen de door SWW georganiseerde MTB Vooroevertochten wel plaatsvinden.​

Wil je graag dat de wielerronde er in 2020 weer is en draag je graag je steentje bij, neem dan contact op via het contactformulier op www.wielerrondewervershoof.nl of via de Facebookpagina ‘Wielerronde Wervershoof‘.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook