16.6 C
Medemblik
3 juli 2020 23:35
Medemblik Actueel.

Pim Ligthart voorlopig derde tijdens de Zesdaagse van Rotterdam

TWISK/ROTTERDAM – Pim Ligthart is een serieuze kanshebber voor een podiumplaats tijdens de Zesdaagse van Rotterdam. Met zijn partner Raymond Kreder hebben ze op de vijfde dag een grote slag geslagen. Het duo steeg van de zesde naar de derde plaats in Ahoy,meldt onze nieuwspartner NH

Aan kop gaat nog altijd het Duitse duo Roger Kluge en Christian Grasmann met 189 punten. Het tweetal heeft twee ronden voorsprong op het Deense duo Lasse Norman Hansen en Jesper Mörköv. Ligthart en Kreder hebben 115 punten, maar hebben drie rondjes achterstand op de koploper. 

Op de vijfde dag in Rotterdam wonnen de Amsterdammer Dylan Groenewegen en zijn Belgische ploeggenoet Gijs van Hoecke de koppelkoers over honderd ronden. Youri Havik uit Assendelft won de afvalkoppelkoers met zijn ploeggenoot Jesper Asselman. 

Dinsdagavond is de laatste avond van de zesdaagse. 

Reageren via facebook