13.1 C
Medemblik
21 mei 2020 09:09
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Doe mee aan de regenboogweek en hijs die vlag

MEDEMBLIK – Van 3 tot en met 13 oktober is het Regenboogweek Westfriesland. In deze week hijsen alle zeven Westfriese gemeenten de regenboogvlag om uit te dragen dat het niet uitmaakt wie je bent of van wie je houdt.

De regenboogvlag wordt dan gehesen bij onder meer de dorpshuizen, scholen, voetbalverenigingen, zorg- en jongerencentra. Hiermee ondersteunen zij de LHBTI-gemeenschap. LHBTI- staat voor: lesbisch, homo, biseksueel, transgender en interseksueel. Ook de gemeente Medemblik hijst in de Roze Week de regenboogvlag bij het gemeentehuis.

Samen meer impact

Doe je mee? Hijs jouw vlag of vraag de vlag aan en maak een foto van (het hijsen van) jouw regenboogvlag. Inwoners en organisaties in gemeente Medemblik kunnen nog tot 1 oktober een (gratis) regenboogvlag aanvragen via

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook