Storing straatverlichting Lindenlaan Wognum tijdelijk opgelost door noodoplossing Liander

WOGNUM – Liander heeft een tijdelijke noodoplossing bedacht om de storing te verkleinen. De verlichting zou nu om en om zou moeten branden. Als dit niet (meer) zo is, dan hoort de gemeente Medemblik dat graag! Meld het via Fixi

Oorzaak storing

Vermoedelijk brandt de verlichting aan de Lindenlaan in Wognum niet door graafschades aan de kabels van de verlichting. De gemeente heeft Liander op 9 maart op de hoogte gesteld van het feit dat er geen verlichting brandt op de Lindenlaan.

Wanneer is het weer opgelost?

Helaas is het nog niet bekend wanneer de storing is opgelost. Op dit moment is Liander bezig met het inventariseren van de schades in de kabel. Voordat Liander in de grond mag graven moeten zij een bodemonderzoek doen.

Reageren via facebook