9 C
Medemblik
21 januari 2021 06:08
Medemblik Actueel.

Airbus A321-211 van Thomas Cook Airlines (Foto: Wikipedia/Andy Mitchell)

Ook Neckermann Nederland getroffen door faillissement moederbedrijf

REGIO – Neckermann Reizen laat in statement weten dat zij per direct geen boekingen meer accepteren voor nieuwe reizen en de mensen die al op reis zijn of een reis geboekt hebben terecht kunnen bij de Stichting Garantie Fonds (SGR)

Reactie Thomas Cook Nederland na het niet lukken van herkapitalisatie van de Thomas Cook Group plc

Thomas Cook Nederland betreurt dat de Thomas Cook Group Plc geen oplossing heeft gevonden voor haar financiële uitdagingen en faillissement heeft aangevraagd. Thomas Cook Group Plc. heeft 21 000 medewerkers en verzorgt jaarlijks de vakantie van 22 miljoen klanten.

Thomas Cook Nederland maakt deel uit van de continentaal-Europese organisatie. Deze organisatie heeft als belangrijkste markt Thomas Cook Duitsland. De Nederlandse organisatie bekijkt op dit moment welke mogelijke opties er zijn om de impact van het faillissement van de Thomas Cook Group Plc te beperken voor haar klanten en haar medewerkers.

We begrijpen dat dit heel wat vragen oproept bij onze klanten en stellen alles in het werk om dit zo goed mogelijk op te vangen. Klanten die hun Thomas Cook/Neckermann Reizen pakketreis geboekt hebben, zijn beschermd door het Stichting Garantiefonds Reizen [SGR].

In Nederland werken 200 mensen bij Thomas Cook en gaan jaarlijks circa 400.000 klanten met Thomas Cook/Neckermann Reizen op vakantie. We doen er alles aan om onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden in deze moeilijke tijden.

Op dit moment worden geen nieuwe boekingen geaccepteerd. Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer: 023-5135595.

[signoff]

Reageren via facebook