12.7 C
Medemblik
25 september 2020 03:51
Medemblik Actueel.

KPN & Ziggo voeren forse prijsverhoging door
Archief foto

KPN en Fox sluiten vrede, zenders blijven beschikbaar, prijs gaat wel omhoog

MEDEMBLIK – Ze hadden tot 1 juni om eruit te komen en even leek het erop dat de ruzie zo hoog was opgelopen dat KPN de zenders 24Kitchen, National Geographics, Disney Channel, BabyTV en NatGeoWild niet meer ging doorgeven. Alles draaide om geld, zoals altijd, KPN wilde niet meer het gevraagde bedrag betalen aan FOX omdat volgens KPN de groep mensen die naar deze zenders kijken te laag is om het bedrag te verantwoorden.

Na maanden van onderhandelen zijn beide partijen er dan op de valreep uitgekomen en is er een contract voor langere tijd gesloten.  Wat ook gewoon doorgaat is de verhoging van de abonnementsgelden bij KPN. Jaarlijks verhogen de grote providers de abonnementsprijzen vanwege de explosieve stijging van het dataverkeer en de steeds verdere beveiliging van het netwerk dat kapitalen kost.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?