Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl
Fotoreportages Musea

Fotoreportage: Terugkijken naar Westfriese klederdacht op het Stoommachinemuseum

MEDEMBLIK – Dit weekend staat het Stoommachinemuseum in Medemblik in het teken van ‘Klederdracht’ en een heuze boerenmarkt.Vereniging Behoud Westfries Kostuum verzorgde zaterdag diverse klederdrachtshows, waarbij alle facetten van het kostuum aan de orde komen. 

Ook vandaag kunt u nog genieten van de klederdracht en de boerenmarkt. Het Stoommachinemuseum opent om 10.00 uur de deuren en sluit deze weer om 17.00 uur.

 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp