20 C
Medemblik
20 mei 2020 17:25
Medemblik Actueel.

Nachtmarkt Kolhorn blijft ook veel Medemblikkers aantrekken

KOLHORN – Het was nog even spannend maar de organisatie liet al eerder aan de redactie weten dat hoe dan ook de nachtmarkt gewoon door zou gaan.  En gelukkig maar, het was weer ouderwets druk en super gezellig in het dorpje.

Vele duizenden, waaronder veel mensen uit de gemeente Medemblik, kwamen weer op de nachtmarkt af op zoek naar koopjes, maar ook om zich te vergapen aan de grote diversiteit van goederen die werd aangeboden. Maar ook de inwendige mens kwam ruimschoots aan haar trekken op de nachtmarkt in Kolhorn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook