Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik: buien met onweer en korrelhagel

MEDEMBLIK – Over het weer voor vandaag kunnen we kort zijn, het is volop herfst, soms wat zon maar ook buien die soms gepaard gaan met een klap onweer en (korrel)hagel. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 18 maar tijdens een bui waarbij ook hagel valt daalt het kwik snel richting de 13 á 14 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het noordwesten, later op de dag draait de wind door naar het noorden. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar een graad of 12.

Zondag ziet het er wat de zon betreft een stuk beter uit, de buien zijn wij zo goed als kwijt, en de zon krijgt redelijk wat ruimte om te schijnen, alleen door de noord/noordwestelijke wind blijft de temperatuur steken op een graad of 17.

Maandag en dinsdag ook vrij zonnige dagen maar ook dan zijn er stapelwolken, overdag 18 graden, in de nachten rond de 10 á 11 graden. Vanaf woensdag neemt de buienkans weer toe.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook