14.8 C
Medemblik
23 september 2020 08:20
Medemblik Actueel.

Ontdek en Ontmoet de Westfriese Bibliotheken bij Jumbo Zwaagdijk

ZWAAGDIJK-OOST – Op woensdag 11 september is de Westfriese Bibliotheken te gast bij Jumbo Monique in Zwaagdijk-Oost. Van 09:30 tot 11:00 uur kunt u kennismaken met de DigiLab en de nieuwste digitale middelen zoals de VR-bril, de robot-kat en het scannen van levende kleurplaten.

Week van de Alfabetisering

Tijdens de Week van de Alfabetisering (9 t/m 15 september) laten de Westfriese Bibliotheken zien welke mogelijkheden er zijn voor jong tot oud om beter te leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Dat is belangrijk want onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen. Bekijk hier welke activiteiten we organiseren tijdens de campagne: van oefen- en inloopuren tot taalpubquiz en voorstellingen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?