Weerbericht Medemblik: zomers warm met volop zon

MEDEMBLIK – Vandaag zal de zon vanaf het ochtendgloren tot zonsondergang bij ons zijn, wolken blijven ver bij ons vandaag waardoor de temperatuur gaat oplopen richting de 28 á 29 graden, mogelijk wordt lokaal de 30 graden bereikt. Er staat maar weinig wind en als die al waait, waait deze uit het oosten.

Maandag en dinsdag ook nog 2 warme tot hete dagen met een middagtemperatuur oplopend richting de 30 graden, op maandag is het onbewolkt, op dinsdag kunnen er enkele stapelwolken ontstaan maar neerslag gaat er niet uit vallen. De wind draait van oost wat meer naar oost/noordoost en is nog steeds zwak van kracht.

Woensdag is zoals het er nu naar uit ziet de laatste warme/hete dag van de maand. De wind verlaat de noordoosthoek en gaat meer richting het zuiden. Overdag een temperatuur van rond de 22 graden, met een nog steeds zwakke wind. Woensdagavond/nacht kunnen er buien ontstaan die ook donderdag doorzetten maar grote hoeveelheden zullen het niet zijn.

[signoff]

Reageren via facebook