Weerbericht Medemblik – vooral vanochtend nog enkele buien

MEDEMBLIK – Vanochtend is het grijs en vallen er enkele buien, in de loop van de middag klaart het wat op en is er zelfs wat ruimte voor de zon. De wind waait uit het westen/zuidwesten en is matig tot vrij krachtig van kracht. Overdag loopt de temperatuur op naar 12 graden en in de nacht naar dinsdag daalt de temperatuur naar 6 graden.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Dinsdag is er meer ruimte voor de zon en blijft het vrijwel de gehele dag droog. De wind draait naar het noordwesten en neemt koudere lucht met zich mee waardoor het overdag niet veel warmer gaat worden dan een graad of 8, een vrij normale temperatuur voor begin december.  na dinsdag draait de wind weer naar het zuiden/zuidwesten en komen de buien ook weer terug.

Woensdag overdag 7 graden en dan kan er lokaal stevig gaan regenen, donderdag 9 graden. Vrijdag wordt het weer boven de 10 graden warm met 12 graden daarna gaan we ons weer opmaken voor lagere temperaturen van zo rond de 8 graden.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook