Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – stormachtige start van de dag, in de middag ook zon

MEDEMBLIK – Het voorspelde noodweer voor de vrijdagavond is ons bespaard gebleven, wel viel er in Groningen en Drenthe lokaal veel regen. Nu hebben wij te maken met een stormachtige zuidwester, die nog tot in de ochtend zal blijven aanhouden. De middagtemperatuur loopt vanmiddag op naar 15 á 16 graden en dan komt ook de zon wat meer tevoorschijn, de kans op buien blijft ook aanwezig. Zaterdagavond klaart het wat meer op.

Zondag, eerste Pinksterdag zal in de ochtend de zon nog te zien zijn maar tegen de middag komt er meer en meer bewolking en verloopt de middag overwegend bewolkt maar het blijft tot in de avond wel droog. De middagtemperatuur loopt op naar 17 graden en de wind is overwegend matig van kracht en waait uit het zuidwesten.

Maandag 2e Pinksterdag overdag wisselend bewolkt en kan er in de middag mogelijk wat neerslag gaan vallen. Met 18 graden is het net iets onder normaal warm.  Na maandag neemt de wisselvalligheid weer toe en stijgt ook de kans op neerslag. Temperaturen liggen overdag net iets onder normaal met 17 tot 19 graden

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook