Medemblik Actueel.

Medemblik creëert 52 extra fietsparkeerplaatsen aan de Hoogesteeg in Medemblik

MEDEMBLIK – De gemeenteraad heeft het college opdracht gegeven om bij de Hoogesteeg extra fietsparkeerplaatsen te realiseren, dit naast de al bestaande plaatsen die in de Nieuwstraat zijn aangelegd.

Na enig speurwerk is nu een plek gevonden waar maar liefst 52 fietsparkeerplaatsen kunnen worden gecreëert. Bij de Hoogesteeg aan de kant van de Westerhaven komen binnen kort deze parkeerplaatsen, een vergunning is reeds verleend.

Het ontwerp van de fietsparkeerplaatsen is samen met de ondernemers, de omwonenden, de welstand en Stadshavens Medemblik ontworpen, medio september/oktober zal er gaan worden begonnen met de realisatie van dit project, de gemeente is afhankelijk van de levertijden van de materialen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook