Kans op eerste nachtvorst van deze herfst

MEDEMBLIK – Het even weer wennen maar grote kans dat morgenochtend er eerst flink ramen van ijs moeten worden ontdaan, het gaat namelijk flink afkoelen vannacht. Woont u in de bebouwde kom dan kan de nachtvorst nog wel meegaan vallen, dan daalt de temperatuur tot een graad of 2 en tijdens de zonsopkomst kan het dan even onder nul uitkomen.

Lang gaat het niet duren, vanaf vrijdag draait de wind naar het zuidwesten/westen en komen er een hele rij van storingen op ons af, storingen die er voor gaan zorgen dat het overdag weer rond de 14 graden gaat worden maar ook dat de regen weer terugkomt.

Houdt u er wel rekening mee dat er een forse boete op staat als u rijdt in een auto waarvan de ramen niet ijsvrij zijn gemaakt.

[signoff]

Reageren via facebook