9 C
Medemblik
21 januari 2021 06:27
Medemblik Actueel.

Fotoreportage: Finish 55ste 24-uursrace Medemblik

MEDEMBLIK – Voor de deelnemers aan de 24-uursrace was vooral het ontbreken van de nodige wind het gesprek van de dag, maar dit mocht de pret niet drukken en tegen 18.00 uur zaterdagavond werd het druk voor de haven van Medemblik.

Honderden zeilboten op weg naar de finish om daarna door vele honderden toeschouwers met luid geklap en live muziek te worden onthaald. Snel een plekje zoeken, om zich daarna in het feestgedruis te gooien of de kooi op te zoeken om de zo gewenste slaap te krijgen.

De start was vrijdagavond tussen 18.30 en 19.00 uur in de dertien startplaatsen rondom het Marker- en IJsselmeer verliep uiterst rustig.

De voorlopige uitslag kunt u hier lezen

 

 

Reageren via facebook