Peiling: Terugkeer van het ‘Poorthuisje’ Medemblik

MEDEMBLIK – Het zijn nu nog hersenspinsels van Hans Verschoor maar Roel Braaksma van GemeenteBelangen heeft zich al achter de hersenspinsel van Hans Verschoor gezet om toch te gaan kijken of op het Westereiland het Poorthuisje weer in ere hersteld kan worden.

Veel positieve geluiden op het idee van Verschoor vanuit de bevolking van Medemblik, waar de één het een leuk leugenhuisje voor de oudjes van Medemblik vind, zegt de ander dat het wel past bij het Westereiland om het Poorthuisje weer in ere te herstellen.

Het Poorthuisje kwam helaas op een ruwe manier aan zijn einde, onbekenden staken het Poorthuisje in de fik en het werd gesloopt.

Daarom aan u de vraag of het Poorthuis weer in ere hersteld moet worden.

[dyamar_poll id=”26″]

[signoff]