Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Algemeen

Roeivereniging de Kogge start crowdfunding voor nieuwe 4-persoons roeiboot

ONDERDIJK – Roeivereniging de Kogge in Medemblik start op 1 april een crowd-funding-campagne om €18.050,- bijeen te krijgen voor de aanschaf van een lichte 4 persoons roeiboot, die senioren en andere leden met minder spierkracht zelf veilig te water kunnen laten en er ook weer uithalen. De huidige vloot bestaat uit oude en (te) zware boten.

De vereniging ziet als één van haar doelstellingen  ouderen de roeisport te laten beoefenen op een veilige en ontspannen manier, zodat de roeisport helpt hun vitaliteit te behouden en te versterken. De Kogge heeft nu ruim 70 leden, waarvan ongeveer een derde ouder is dan 50 jaar. Er zijn twee wedstrijdteams, die ook zouden profiteren van een lichte 4 persoons roeiboot. De bouw in 2016/17 van een nieuw onderkomen heeft natuurlijk een fors beroep gedaan op de eigen middelen van de vereniging.

Donaties zijn dan ook van harte welkom! Voor meer informatie over de campagne en hoe donaties kunnen worden gegeven: zie https://hetluktons.nl. Ga daar naar het project “een nieuwe boot”. Daar vindt u   meer informatie over het project: Een nieuwe boot, daar tillen we niet zo zwaar aan.  Voor meer informatie over Roeivereniging de Kogge: www.rvdekogge.nl. U kunt ons ook vinden op  Instagram en Facebook: Roeivereniging de Kogge.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook